Profiel

We houden ons alleen bezig met web en tekst. In die focus – ook al zijn de twee domeinen al breed genoeg – schuilt kracht. Een kracht die we op een persoonlijke, ontspannen en professionele manier aanwenden. De initiatiefnemers van Reith | Hendriks zijn Maarten Reith en Ron Hendriks.
Is er meer capaciteit nodig of zijn er heel specifieke wensen in het spel? Dan zijn er diverse samenwerkingspartners waarmee we geregeld opdrachten uitvoeren. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals die direct beschikbaar zijn.

Ron Hendriks
Allround tekstschrijver, expert op gebied van internet, specialist in – communicatie over – verkeer en vervoer. Door zijn achtergrond als civieltechnisch ingenieur schrijft hij met verstand over mobiliteitsonderwerpen en tal van andere zaken. Daarnaast bouwt hij uiteenlopende websites en verzorgt de bijbehorende puntjes op de i van internet.

 

Maarten Reith
Combineert veel schrijfervaring met kennis van onder andere technologische ontwikkelingen. Teksten voor zowel web als print en over uiteenlopende onderwerpen rolden over zijn beeldscherm. Met zijn academische achtergrond duikt hij zo diep als nodig is in complexe onderwerpen. Het maken van accurate teksten voor allerlei soorten doelen doet hij met plezier. Door zijn brede visie, voorstellingsvermogen en pragmatisch perfectionisme vallen de juiste woorden (meestal) mooi op hun plaats.